Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, răspunde acuzațiilor lui Gheorghe Flutur, acuzându-l de eșecuri administrative și atacuri politice nefondate


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a emis, miercuri, un comunicat dur la adresa liderului liberal Gheorghe Flutur, acuzându-l de ignorarea realității și de lansarea unor atacuri politice fără fundament.

.

Senatorul Ioan Stan a criticat atitudinea acestuia, afirmând că Flutur preferă „spectacolele ieftine” în locul asumării propriilor eșecuri.

În declarația sa, președintele PSD Suceava subliniază că proiectele de infrastructură din județ, cum ar fi Autostrada Nordului și A7, sunt realizate de echipa PSD și nu se află în atribuțiile lui Gheorghe Flutur. Senatorul Stan a sugerat că, după mai multe mandate în care „drumurile județene au ajuns într-o stare jalnică,” Flutur nu ar trebui să vorbească despre autostrăzi, considerând aceste proiecte „prea complexe” pentru competențele sale.

De asemenea, comunicatul menționează că primarii care colaborează cu PSD o fac din propria alegere, nu din presiuni politice, așa cum susține Gheorghe Flutur. Ioan Stan a subliniat că mulți dintre acești primari au fost tratați „cu dispreț” în mandatele lui Flutur și că atmosfera toxică creator de acesta a determinat tot mai mulți edili să părăsească PNL.

Liderul Suceava l-a acuzat, de asemenea, pe Gheorghe Flutur de încercări de intimidare politică, amintind de cazul „Armonia”, când peste 100 de suceveni au fost purtați în justiție, dar achitați în final. Această practică este descrisă de Stan ca un exemplu de „intimidare și șantaj”, incompatibil cu o democrație autentică.

În concluzie, Ioan Stan a reiterat că PSD Suceava susține dezvoltarea județului și că, sub mandatul lui Gheorghe Flutur, Suceava s-a confruntat cu numeroase dificultăți economice și sociale, inclusiv neatragerea de fonduri europene și salarii mici. El a subliniat că rezultatul alegerilor din 9 iunie arată nemulțumirea cetățenilor față de stilul de conducere al lui Flutur, iar atacurile politice recente sunt doar o încercare de a masca eșecurile sale.


Intră acum și în grupul de