Deputatul PSD Mirela Adomnicăi, acuzații dure la adresa lui Gheorghe Flutur: „Stăpânul județului”, ultimele episoade


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Mirela Adomnicăi, a lansat miercuri o serie de critici vehemente la adresa fostului președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, acuzându-l de încercări de a-și atribui merite pentru proiecte în care nu are nicio implicare.

Într-un comunicat de presă Adomnicăi arată că Flutur, aflat la finalul mandatului său, „încearcă, în stilul său caracteristic, să-i păcălească din nou pe suceveni”, vizitând șantiere din județ pe care le prezintă drept „mari realizări proprii”, în ciuda faptului că acestea nu au nicio legătură cu activitatea sa.

În acest context, ea a menționat vizita lui Flutur la lucrările de apă și canalizare din comuna Șcheia, unde doar 20% din proiectul început în 2019 a fost finalizat, cu întârziere semnificativă. Deputatul a subliniat că proiectul a fost deblocat în ultimii doi ani prin eforturile viceprimarului PSD Cristi Burac și a noului Consiliu Local, în timp ce fosta administrație, sub conducerea primarului Vasile Andriciuc, nu a reușit să facă nimic.

Adomnicăi a criticat și declarațiile publice ale lui Flutur, afirmând că fostul lider județean „s-a lipit de proiectele primarilor din județ” timp de 12 ani și le-a prezentat ca fiind propriile realizări.

„A numărat investițiile de milioane de euro aduse de primarii din județ pentru comunitățile lor și le-a trecut la propriile realizări,” a declarat Adomnicăi, adăugând că acesta continuă să își atribuie proiecte derulate de alte instituții, cum ar fi ACET Suceava, responsabilă de proiectul de apă și canalizare din Șcheia.

Deputatul PSD a criticat, de asemenea, stadiul proiectului abandonat „Casa Corpului Didactic” din Șcheia, o investiție pe care Flutur a susținut-o, dar care a fost părăsită din 2016 și a generat costuri de peste 100.000 de euro pentru paza șantierului.

În încheiere, Mirela Adomnicăi a subliniat că „vremea cârmuitorului unic a trecut” și că sucevenii au sancționat deja la alegerile locale această „atitudine de stăpân absolut al județului” adoptată de Gheorghe Flutur, anticipând același rezultat și la alegerile parlamentare.


Intră acum și în grupul de