Deputatul PSD Eugen Bejinariu: Atacând politicianist, agresiv și mârșav PSD liberalii simt nevoia unei alte lecții pe care să le-o dea cetățenii la alegerile generale.


Intră acum și în grupul de

Prim vicepreședintele PSD Suceava, deputatul Eugen Bejinariu a lansat un mesaj dur la adresa liberalilor, exprimând dezamăgirea sa față de comportamentul acestora în raport cu coaliția de guvernare.

 Într-un comunicat recent, Bejinariu a acuzat Partidul Național Liberal (PNL) de lipsă de consecvență și instabilitate politică, subliniind că atitudinea acestora este dezamăgitoare pentru electorat.

Bejinariu a criticat liberalii pentru comportamentul lor contradictoriu, menționând că aceștia „amenință că își iau jucăriile și pleacă de la guvernare”, doar pentru a reveni alături de PSD, invocând stabilitatea guvernării. Deputatul PSD a respins, de asemenea, acuzațiile liberalilor conform cărora PSD ar încerca să „fure primari”, susținând că aleșii locali au discernământ și voința de a acționa în interesul comunităților pe care le reprezintă.

În plus, Bejinariu a criticat modul în care liberalii interpretează rezultatele alegerilor locale, afirmând că aceștia nu au înțeles lecția pe care le-au oferit-o cetățenii și că riscă să primească o lecție similară la alegerile generale din decembrie. El a caracterizat atacurile liberalilor asupra PSD drept „politicianiste, agresive și mârșave”, subliniind că electoratul va sancționa această abordare în luna decembrie.

„Liberalii n-au înțeles nici acum de ce au pierdut alegerile locale. Simt nevoia unei alte lecții pe care să le-o dea cetățenii la alegerile generale. Atacând politicianist, agresiv și mârșav PSD-ul, vor primi din nou această lecție de la oameni în luna decembrie!”, a transmis Eugen Bejinariu.


Intră acum și în grupul de