Gheorghe Șoldan spune că PSD Suceava are nevoie de sprijinul sucevenilor și la următoarele alegeri pentru mai multe investiții în județ


Intră acum și în grupul de

Președintele ales al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, a declarat, luni, după ce organizația județeană PSD Suceava a depus listele de candidați pentru Senat și Camera Deputaților că e important ca votul din 9 iunie să fie întărit de suceveni și la alegerile parlamentare.

„Avem o listă foarte bună, avem o listă cu care ne vom prezenta în fața sucevenilor și avem nevoie de sprijinul sucevenilor și de această dată așa cum au fost lângă noi în 9 iunie. Ca să putem face ceva pentru județul Suceava împreună cu primarul ales Vasile Rîmbu, împreună cu cei din Consiliul Local, din Consiliul Județean, împreună cu noii primari, împreună cu primarii care au experiență și au continuitate avem nevoie de o echipă de parlamentari ai PSD foarte foarte bună și foarte mare”, a spus Șoldan.

El a menționat că PSD va fi în continuare la guvernare și că este important ca echipa de parlamentari PSD Suceava să fie una mare.

„Știm cu toții că PSD, cel mai probabil, va fi în continuare la guvernare. Dacă este să vorbim astăzi nu avem cum să facem guvernare fără PSD. Dacă PSD va fi la guvernare în perioada 2024-2028 cu o echipă numeroasă de la Suceava vom avea mai multe investiții pentru județul nostru și pentru municipiul Suceava”, a spus Șoldan.

La rândul său, primarul ales al Sucevei, Vasile Rîmbu, a adăugat că PSD a obținut la alegerile locale o victorie de etapă, dar rezultatul nu va putea fi concludent și eficient decât atunci când victoria se va consfinți la fluierul final când PSD va câștiga și alegerile prezidențiale și cele parlamentare pentru a da guvernarea.  


Intră acum și în grupul de