Gheorghe Șoldan, la Moara, la învestirea primarului Eduard Dziminschi pentru al treilea mandat: Vremea unicului cârmuitor a trecut de mult.


Intră acum și în grupul de

Președintele ales al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, a participat, luni, la Moara, alături de președintele în exercițiu, Gheorghe Flutur, prefectul Alexandru Moldovan și deputații Mirela Adomnicăi (PSD) și Ioan Balan (PNL) la ceremonia de învestire pentru cel de-a treilea mandat în fruntea comunei Moara  a primarului Eduard Dziminschi.

Șoldan consideră că Moara este un exemplu de administrație performantă, așa cum sunt multe localități din județ, acolo unde primarii și consilierii locali fac o echipă și unde interesele oamenilor sunt mai presus de interesele de partid.

„Am amintit de echipă pentru că, așa cum am spus-o în repetate rânduri, nimic nu se poate face fără o echipă, fără unitate. Vremea unicului cârmuitor a trecut de mult. Iar pentru cei care au înțeles prea târziu, acest lucru a fost semnalat clar de suceveni la alegerile din 9 iunie”, a spus Șoldan.

Președintele ales al CJ Suceava a reamintit că spunea încă de acum câteva luni că dezvoltarea județului Suceava nu se poate face decât prin dezvoltarea fiecărei comunități.

„Avem nevoie de unitate, avem nevoie să lăsăm orgoliile politice deoparte și să ne dezvoltăm localitățile din județ.  Cu sprijinul primarilor și consilierilor locali, al Consiliului Județean, cu sprijinul viitorilor parlamentari, cu sprijinul viitorului Guvern”, a transmis, cu încredere, Gheorghe Șoldan.


Intră acum și în grupul de