Gheorghe Flutur, la învestirea primarului comunei Moara, a spus că prin implicarea administației liberale locale și județene comuna a devenit atractivă în care se mută tot mai mulți suceveni


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, luni, la învestirea primarului comunei Moara, Eduard Dziminschi, aflat la al treilea mandat și le-a transmis locuitorilor un mesaj de unitate în jurul intereselor comunei.

„Comuna așteaptă alte provocări la care trebuie găsite răspunsuri și sigur le vom găsi”, a spus Gheorghe Flutur.

Președintele CJ Suceava a subliniat că prin implicarea administrației locale și județene liberale comuna Moara a devenit o localitate atractivă și tot mai mulți suceveni se mută la Moara.

„Edi a făcut naveta la București aproape cât mine pentru a rezolva probleme pentru comunitate și măsura este clară, pentru că foarte multă lume din Suceava se mută către dumneavoastră”, a spus Flutur.

El a transmis și un mesaj de unitate pentru interesele locale și județene.

„Trebuie să fiți uniți, pentru că vremurile sunt destul de încordate și de încrâncenate, să fiți uniți pentru interesul localității dumneavoastră, cum și noi trebuie să avem înțelepciunea să fim mai uniți pentru interesele județului Suceava”, a declarat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de