Liderul liberal Dan Motreanu e convins că Gheorghe Flutur va fi un foarte bun ministru al Dezvoltării în viitorul guvern


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreședintele PNL Dan Motreanu consideră că Gheorghe Flutur este cel mai potrivit să ocupe funcția de ministru al Dezvoltării în viitorul guvern.

Vorbind, marți, în cadrul ședinței organizației județene PNL Suceava de la Horodnic de Sus, Dan Motreanu a apreciat că organizația liberală suceveană va reveni între cele mai importante organizații din țară și va avea un ministru al Dezvoltării care va fi Gheorghe Flutur.

„Eu cred că după această bătălie pe care o veți da acum în alegerile parlamentare și prezidențiale organizația dumneavoastră va fi din nou printre primele organizații ale PNL și organizația dumneavoastră va avea un ministru al Dezvoltării și îmi doresc foarte mult ca acesta să fie Gheorghe Flutur. Un ministru al Dezvoltării care să arate tuturor românilor în toate județele ceea ce se poate construi și ceea ce s-a construit în Suceava”, a spus Dan Motreanu.


Intră acum și în grupul de