Primarii liberali de la Moara și Salcea se alătură echipei PSD Suceava după ce au fost învestiți în funcție


Intră acum și în grupul de

Primii primari liberali care au trecut alături de PSD imediat ce au fost învestiți în funcție sunt primarii din Moara și Salcea, au declarat pentru News Bucovina surse politice convergente.

Potrivit surselor citate, Eduard Dziminschi, primarul comunei Moara, care a fost învestit luni în funcție s-a alăturat echipei PSD Suceava care va deține de săptămâna viitoare conducerea Consiliului Județean Suceava, prin Gheorghe Șoldan.

Totodată, primarul orașului Salcea, Ezekiel Belțic, care a fost învestit, miercuri, în funcție fiind la al doilea mandat, se alătură și el echipei PSD.

La învestirea lui Dziminschi au fost prezenți și liderul liberal Gheorghe Flutur, dar și Gheorghe Șoldan, dar miercuri, la învestirea lui Ezekiel Belțic, la ceremonie a participat o mare parte din conducerea județeană a PSD Suceava.

În cazul celor doi primari liberali au existat discuții legate de trecerea lor la PSD încă înaintea campaniei electorale pentru alegerile locale, dar au fost convinși la vremea respectivă să rămână alături de PNL.  


Intră acum și în grupul de