Gheorghe Șoldan, președintele ales al Consiliului Județean Suceava, promite o administrație bazată pe unitate și realizări concrete


Intră acum și în grupul de

Gheorghe Șoldan, președintele ales al Consiliului Județean Suceava, a subliniat necesitatea schimbării modului de administrare a județului, apelând la unitate și colaborare pentru a recâștiga încrederea cetățenilor.

 „Consider că a venit timpul să schimbăm modul în care s-a făcut administrație în acest județ. Să încercăm să lăsăm deoparte orgoliile politice și să câștigăm din nou încrederea oamenilor. Prin fapte. Prin realizări concrete pentru județ, pentru oameni”, a declarat acesta.

Șoldan a vorbit despre provocările viitorului mandat, atât pentru el, cât și pentru primarii și parlamentarii care vor reprezenta județul Suceava.

În contextul ceremoniilor de învestire a primarilor din Salcea și Berchișești, Ezekiel Belțic de la PNL și Violeta Țăran de la PSD, președintele CJ Gheorghe Șoldan a evidențiat necesitatea de a lucra împreună, indiferent de apartenența politică: „Comunitățile pe care cei doi primari le reprezintă NU au nevoie de un președinte de Consiliu Județean care să aleagă între ele, în funcție de orgoliile politice.”

Șoldan a încheiat cu un mesaj optimist, accentuând importanța atragerii investițiilor și a realizărilor palpabile în județ: „Într-un final, tot ce contează e ce rămâne în urma noastră!”

Declarațiile lui Gheorghe Șoldan vin într-un moment de schimbare pentru județul Suceava, cu promisiunea unei administrații care să pună cetățenii și dezvoltarea locală în prim-plan.


Intră acum și în grupul de