Gheorghe Flutur, mesaj la finalul celui de-al treilea mandat de președinte al CJ Suceava: Să ne vedem cu bine, contați pe mine, vă mulțumesc frumos!


Intră acum și în grupul de

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, a transmis un mesaj de mulțumire către suceveni la finalul celui de-al treilea mandat. În discursul său, Flutur a subliniat realizările din timpul mandatelor sale, punând accent pe schimbările semnificative aduse județului.

Flutur a evidențiat modernizarea infrastructurii rutiere, menționând că peste 80% din drumurile județene au fost reabilitate, cu proiecte în derulare în localități precum Mălini, Rădășeni și Satu Mare-Grănicești. Totodată, s-au realizat îmbunătățiri și la drumurile naționale, printre care DN 17, proiectele pentru Autostrada Moldovei A7 și Autostrada Nordului, precum și drumul pe patru benzi Suceava-Botoșani.

În ceea ce privește sănătatea, Flutur a amintit de investițiile în Spitalul Clinic Județean Suceava, care beneficiază de proiecte de modernizare în valoare de peste 30 de milioane de euro. De asemenea, dezvoltările continue de la Aeroportul „Ștefan cel Mare” includ un al treilea terminal și șapte destinații internaționale, precum Anglia, Italia, Germania și Israel.

Flutur a vorbit și despre proiectele de modernizare a școlilor speciale și instituțiilor de protecție socială, precum și despre promovarea tradițiilor culturale locale prin Centrul Cultural. El a evidențiat parteneriatele cu biserica, universitățile și societatea civilă, mulțumindu-le tuturor colaboratorilor săi, inclusiv presei și echipei executive a Consiliului Județean.

În finalul mesajului, Gheorghe Flutur a anunțat că își va continua activitatea politică la nivel național, candidând pentru un loc în Parlamentul României, subliniind că va rămâne dedicat județului Suceava.

„Vă doresc toate bune. Contați pe mine, vă mulțumesc frumos!”, a încheiat Gheorghe Flutur.

Vă prezentăm integral mesajul lui Gheorghe Flutur la încheierea mandatului de președinte al Consiliului Județean Suceava:

„Dragi suceveni, mă apropii de finalul celui de-al treilea mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava și vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi l-ați acordat de-a lungul timpului. Vă sunt recunoscător. Las în urma mea o Suceavă care s-a schimbat în bine la față. Aș vrea să trec în revistă, în mare, câteva domenii.

Infrastructura de drumuri: peste 80 la sută din drumurile județene modernizate. Acum se toarnă asfalt la Mălini, se toarnă asfalt la Rădășeni, se toarnă asfalt la Satu Mare-Grănicești, dar s-au modernizat între timp importante artere de drumuri județene: Suceava-Dolhasca, Suceava-Moara-Zaharești-Dărmănești și multe altele.

Și drumurile naționale, la intervențiile noastre s-au modernizat. Că vorbim de DN 17, că vorbim de documentația pentru Autostrada Moldovei A7 unde am fost mereu alături, că vorbim de Autostrada Nordului, de varianta ocolitoare Gura Humorului și sper să nu se blocheze acest proiect, că vorbim de drumul pe patru benzi Suceava-Botoșani, sunt proiecte mari care au fost puse în mișcare în mandatele lui Gheorghe Flutur.

Spitalul Clinic Județean Suceava are astăzi proiecte de peste 30 de milioane de euro, proiecte de modernizare, de diversificare a activității.

Avem proiecte la Aeroport în continuare. Al treilea terminal. Aeroportul are șapte destinații internaționale, că vorbim de Anglia, de Italia, că vorbim de Germania, că vorbim de Israel, sunt destinații de pe aeroportul de la Salcea.

Școlile speciale-modernizate, că vorbim de Grădinița de la Fălticeni, că vorbim de Rădăuți, Gura Humorului, că vorbim de Direcția pentru Protecția Copilului, descentralizarea centrelor în mai puțin de 50 de beneficiari, că vorbim de Centrul Cultural-promovarea tradițiilor și obiceiurilor.

Dacă vorbim de parteneriate, parteneriate transfrontaliere, parteneriate cu biserica, cu Biserica Ortodoxă și vreau să le mulțumesc și celorlalte culte.

Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, societatea civilă, instituțiilor deconcentrate, tuturor le mulțumesc, presei de Suceava vreau să-i mulțumesc în mod deosebit, respectul meu, și salariaților Consiliului Județean Suceava care au lucrat umăr la umăr cu mine și nu în ultimul rând echipei executive, cei doi vicepreședinți, administratorul public și consilierii mei care au fost alături în rezolvarea acestor probleme.

Vă doresc toate bune.

Încep cu ajutorul lui Dumnezeu și al dumneavoastră un drum nou, un drum în politica la vârf în Parlamentul României tot pentru județul Suceava.

Să ne vedem cu bine, contați pe mine, vă mulțumesc frumos!”


Intră acum și în grupul de