Gheorghe Flutur, la lansarea programului prezidențial al lui Nicolae Ciucă: Este singurul Program de dreapta al unui candidat prezidențial la aceste alegeri și pune accent pe individ, clasa de mijloc, familie și comunitate


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Gheorghe Flutur, participă miercuri, la București, la lansarea Programului Prezidențial al domnului Nicolae Ciucă.

„Am coordonat Programul de guvernare al PNL pentru următorii 4 ani, Program ce va fi lansat peste două săptămâni, la o întâlnire cu toți primarii liberali. Spre deosebire de alții, care au lansat Program de prim-ministru deși candidează la Președinție, Nicolae Ciucă are o viziune prezidențială, care dă o direcție României”, a explicat Flutur.

El a menționat că Programul se numește „România prosperă și sigură”.

„Este singurul Program de dreapta a unui candidat prezidențial la aceste alegeri. Acesta pune accent pe individ, clasa de mijloc, familie și comunitate. Misiunea lui Nicolae Ciucă este o Românie capabilă să ofere cetățenilor săi siguranța economică, socială, energetică, securitate națională”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a menționat că la eveniment participă invitați și vorbitori de prestigiu, între care reprezentanți ai profesiilor liberale, intelectuali, antreprenori, experți, care vor vorbi în susținerea lui Nicolae Ciucă.

Foarte onorant pentru liberalii suceveni și pentru toți sucevenii este faptul că va vorbi, prezentând modelul de succes al unui primar din mediul rural primarul liberal de la Horodnic de Sus, Valentin Luță, cel care a fost recent gazdă la vizita președintelui Nicolae Ciucă în zonă.

„Dovedim, încă odată, că Nicolae Ciucă este singurul candidat care are și pregătirea și experiența și susținerea necesare pentru a câștiga și a deveni Președintele României. Nicolae Ciucă își va exercita mandatul de Președinte cu onoare și credință, în slujba țării”, a concluzionat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de