Flutur despre programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: Va contribui la reașezarea societății românești pe respectul pentru muncă, valoare, meritocrație și va fi un președinte aproape de oameni și de comunitățile locale


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreședintele PNL, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, după lansarea programului prezidențial al lui Nicolae Ciucă, liderul PNL, că acesta este expresia unei noi viziuni de dreapta.

„Nicolae Ciucă este singurul candidat prezidențial care are maturitatea, cinstea și experiența de viață pentru a fi un bun președinte. E un român patriot și un militar de carieră, care a parcurs pas cu pas toate etapele vieții militare, ajungând general al Armatei Române. A slujit țara în teatrele de operațiuni din Irak și Afganistan. A fost șef de promoție al Academiei de Înalte Studii Militare, recunoscut și decorat în Romania și străinătate”, a spus Flutur.

El a adăugat că Nicolae Ciucă a dat dovada unui lider autentic, fără scandaluri și conflicte, un om de cuvânt, care a dovedit că știe să pună interesul național în fața celui propriu, când a renunțat la funcția de prim-ministru.

„În mandatul său de premier, România a atras investiții străine directe, record, de 11 miliarde de euro și fonduri europene de 11,3 miliarde de euro. Alături de PNL a demarat cel mai ambițios program de după 1989 pentru modernizarea infrastructurii României (drumuri, apă, canalizare, gaze etc.) – Programul Anghel Saligny. Doar Nicolae Ciucă și PNL pot forma după alegeri un Guvern de dreapta, pro-european, care să aducă siguranță și prosperitate”, a menționat liderul liberal sucevean.

Potrivit lui Flutur, Programul „România prosperă și sigură” este expresia unei noi viziuni de dreapta, are în centrul său preocuparea pentru individ, pentru clasa de mijloc și mediul privat, pentru familie, comunitate, țară.

„Misiunea lui Nicolae Ciucă este o Românie capabilă să ofere cetățenilor săi siguranță, nu doar în fața amenințărilor externe, ci și siguranță economică și socială, siguranță în comunități, în școli și în mediul online, siguranță în dezvoltarea unei afaceri, siguranță energetică și siguranță în fața schimbărilor climatice”, a spus Gheorghe Flutur.

Președintele liberal sucevean a subliniat că prioritățile lui Nicolae Ciucă sunt valorificarea poziției geostrategice a României, în regiune, în NATO și UE, inclusiv independența energetică, protejarea și exploatarea resurselor naturale ale țării noastre, democrație, libertate și o justiție corectă și eficientă care respectă drepturile individului, prosperitate și un model economic liberal bazat pe susținerea clasei de mijloc și a mediului de afaceri, susținerea familiilor, comunităților și a identității naționale, un stat eficient și corect în slujba cetățenilor, cu marile sisteme publice reformate.

„Programul lui Nicolae Ciucă este singurul program de dreapta, preocupat de individ, clasa de mijloc, familie și comunitate, nu de supremația statului ca la PSD, este singurul program nepopulist, fără promisiuni nerealiste, singurul program preocupat de mediul de afaceri și inițiativă, de justiție și stat de drept”, a mai spus Flutur.

El a adat asigurări că Nicolae Ciucă va fi un președinte implicat și responsabil, va fi un președinte care va contribui la reașezarea societății românești pe respectul pentru muncă, valoare, meritocrație și că va fi un președinte aproape de oameni și de comunitățile locale.

„Nicolae Ciucă își va exercita mandatul de președinte cu onoare și credință, în slujba țării”, a conchis Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de