Marcel Ciolacu, la învestirea primarului Sucevei, Vasile Rîmbu: Apropierea de cetățeni vă va aduce împlinirea mandatului pe care îl aveți


Intră acum și în grupul de

Premierul Marcel Ciolacu, prezent la învestirea noului primar al Sucevei, Vasile Rîmbu, a transmis noii administrații locale sucevene să fie alături de cetățeni și de nevoile acestora.

Ciolacu a spus că a fost două mandate consilier local în Buzău și a fost și consilier județean și că indiferent dacă ești consilier local în opoziție sau la putere trebuie să rezolvi problemele oamenilor pe care îi interesează doar ca toate promisiunile din campaniile electorale să fie realizate.

„Am învățat repede lecția”, a spus Ciolacu amintind că atunci când a fost consilier local avea dialog direct cu cetățenii.

„Apropierea de cetățeni vă va aduce împlinirea mandatului pe care îl aveți și l-ați primit astăzi și ați jurat pentru el”, a spus Ciolacu.

Premierul a apreciat că echipa de consilieri locali este foarte echilibrată, fiind după părerea lui „o echipă superbă” cu consilieri locali din aproape toate profesiile.

„Sunt ferm convins că domnul primar Vasile Rîmbu se va ridica la nivelul așteptărilor dumneavoastră și va crea acel echilibru în Consiliul Local pentru a construi în primul rând pentru comunitate”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Premierul României a mai spus că sucevenii au un municipiu de reședință de județ superb și un județ superb care este menționat de toți pentru frumusețea și bogăția spirituală, dar pentru că statul român nu a găsit de cuviință să dezvolte echilibrat întreg teritoriul țării, actuala guvernare a luat decizii să susțină și învățământul dual în zonă, dar și construirea de infrastructură rutieră de mare viteză, incluzând atât Autostrada A 7 cât și Autostrada Nordului.

Marcel Ciolacu este convins că dacă aceste investiții importante se făceau în urmă cu 25 de ani nu ar fi plecat atât de mulți suceveni în străinătate pentru a găsi locuri de muncă mai bine plătite sau acces la servicii mai bune în sănătate și educație și crede că a venit momentul să se investească mai mult și se va vedea apoi cât de mult va conta noua infrastructură construită pentru fiecare comunitate din județul Suceava.

„Avem cam ultimul tren. Ne urcăm în el și muncim serios și aplicat de data aceasta sau vom pierde și acest tren ceea ce va duce ca tineri care sunt aici cu noi și ei să-și dorească să plece din țară”, a concluzionat Marcel Ciolacu.


Intră acum și în grupul de