Gheorghe Șoldan, la învestirea primarului Eduard Wendling: A demonstrat în cei 8 ani de când este primar că e liderul de care Păltinoasa are nevoie


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, a fost prezent, vineri, la învestirea primarului din Păltinoasa, Eduard Wendling, și a promis localnicilor că va fi prezent în localitate des în acest mandat pentru proiectele localității.

„M-a bucurat reîntâlnirea de astăzi cu comunitatea din Păltinoasa la căminul cultural, unde am luat parte la ceremonia de învestire a  primarului Eduard Wendling și constituirea Consiliului Local.  Am ținut în  primul rând să le mulțumesc locuitorilor comunei Păltinoasa pentru încrederea pe care mi-au acordat-o la alegerile din 9 iunie”, a spus Șoldan.

El le-a transmis totodată localnicilor că îl vor vedea destul de des prin comuna lor, nu doar în campanile electorale și asta pentru că va fi un partener constant al administrației locale, al primarului lor, pentru noi proiecte de dezvoltare a comunei.

„Eduard Wendling a demonstrat în cei 8 ani de când este primar că e liderul de care Păltinoasa are nevoie. Mult succes și putere de muncă, Eduard Wendling, în noul mandat!”, a transmis Șoldan.


Intră acum și în grupul de