Gheorghe Flutur, la învestirea primarului liberal din Râșca: Reprezintă generația tinerilor liberali de care PNL Suceava este mândru, alături de alți tineri liberali de la Calafindești, Dorna Arini sau Calafindești


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Gheorghe Flutur, a participat la depunerea jurământului de către primarul liberal al comunei Râșca, Ionuț Andreica.

Primarul Ionuț Andreica, un tânăr liberal aflat la al doilea mandat, a depus jurământul în fața unei săli pline, în Căminul Cultural din Râșca.

Gheorghe Flutur l-a felicitat și i-a urat succes, reamintind totodată câteva dintre realizările administrației liberale din ultimii patru ani, în care și el a fost total implicat în calitate de președinte al CJ Suceava.

Printre proiectele importante se numără modernizarea a două cămine culturale din Jahalia și Slătioara, finanțarea prin fonduri europene a restaurării Mănăstirii Râșca, monument istoric, precum și extinderea rețelei de apă prin Programul „Anghel Saligny”, care a permis realizarea a 20 km de rețea de apă și construcția unei stații de captare.

În domeniul gazului metan, Flutur, ca președinte al CJ Suceava a fost direct implicat la nivel central, reușind să aducă în proiect 59 de primării pentru extinderea rețelei de gaze naturale. Toate școlile din comuna Râșca au fost dotate cu mobilier, echipamente IT, PC-uri și table inteligente. Pe un proiect european GAL, a fost adusă o mașină de pompieri, iar recent, Consiliul Județean a ajutat comuna cu un microbuz școlar electric.

Peste 400 de copii din școlile din Râșca beneficiază de o masă caldă zilnic, iar un proiect de peste 4 km de drumuri comunale a fost deja aprobat pentru modernizare de către CNI. Totodată, s-au modernizat alți 2 km de drumuri din surse proprii, iar comuna are un proiect pe fonduri de mediu pentru instalarea de panouri fotovoltaice, care vor asigura energia necesară instituțiilor publice și iluminatului stradal al comunei.

„Primarul Ionuț Andreica reprezintă generația tinerilor liberali de care PNL Suceava este mândru, alături de alți tineri liberali, precum Adrian Frâncu de la Calafindești, Andrei Mazăre de la Dorna Arini și Marcela Bârsan de la Capu Câmpului”, a spus Gheorghe Flutur care i-a urat mult succes liberalului Ionuț Andreica, în acest nou mandat de primar.


Intră acum și în grupul de