Ioan Pavăl, învestit pentru al cincilea mandat în funcția de primar al comunei Dumbrăveni


Intră acum și în grupul de

Ceremonia de învestire a primarului Ioan Pavăl în funcția de primar al comunei Dumbrăveni s-a desfășurat, sâmbătă,  într-o atmosferă festivă și în prezența unui public numeros, marcând astfel debutul celui de-al cincilea său mandat.

Alături de el s-a aflat echipa PSD Suceava, reprezentată de prim vicepreședintele PSD Suceava, deputatul Eugen Bejinariu, președintele organizației femeilor social democrate sucevene, deputatul Larisa Blanari, precum și de subprefectul Florin Sinescu.

Ioan Pavăl, cunoscut pentru transformările spectaculoase realizate în comuna Dumbrăveni, a transmis mulțumiri comunității pentru sprijinul constant și a promis că va continua seria de investiții care au adus comuna la nivelul actual de dezvoltare, subliniind totodată că „mai avem mult de muncă”.

Primarul Ioan Pavăl a spus că în mandatele sale comuna s-a înnegrit de asfalt și are apă și canalizare, iar anul viitor va avea și gaz natural.

„Avem apă și canal, și în curând vom începe cu gazul metan. Urmează să scoatem la licitație proiectarea și execuția. Cel mai probabil, anul viitor pe vremea asta vom avea gaz în Dumbrăveni, și asta pentru că e o investiție foarte mare și necesită timp”, a spus Pavăl.

Deputatul Eugen Bejenariu a subliniat că toate aceste lucruri nu se fac uitându-te la televizor, ci alergând și iar alergând și bătând la ușile ministerelor și autorităților, constituindu-ți o echipă care să facă și atragă proiecte. „Toate acestea le face Ioan Pavăl și cu echipa domniei sale”, a declarat Bejinariu.

Deputatul Larisa Blanari a apreciat că primarul Pavăl a realizat lucruri de neînchipuit înainte pentru comuna Dumbrăveni, iar subprefectul Florin Sinescu a adăugat că primarul este un exemplu pentru comunitățile din jur.


Intră acum și în grupul de