Gheorghe Șoldan, alături de primarul Ioan Vicol din Volovăț la începutul celui de-al patrulea mandat: Vom oferi sprijinul nostru necondiționat în continuarea proiectelor de dezvoltare a comunei Volovăț.


Intră acum și în grupul de

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Șoldan, a fost prezent, sâmbătă după-amiază la învestirea pentru un nou mandat, al patrulea, al primarului comunei Volovăț, Ioan Vicol.

 „Ne știm încă de pe vremea când dumnealui era la primul mandat, iar eu eram pe atunci la organizația de tineret a PSD Suceava. Ioan Vicol este unul dintre oamenii de la care am învățat multe în parcursul meu politic. Sfaturile și ajutorul pe care mi le-a dat de-a lungul anilor am încercat să i le întorc încă de când eram deputat, sprijinindu-l, alături de parlamentarii PSD Suceava, în realizarea cât mai multor proiecte pentru comuna pe care o gospodărește exemplar”, a spus Șoldan.

Președintele CJ Suceava a amintit că în urmă cu două luni a  fost alături de primarul Ioan Vicol la Ministerul Educației, la semnarea contractului de finanțare pentru o “școală verde” la Volovăț, care se va construi de la zero, la standarde europene, pe trei niveluri, cu 15 săli de clasă, durata de finalizare a lucrărilor fiind de doi ani.

 Șoldan a spus că la ceremonia de învestire, în prima sa vizită la Volovăț în calitate de președinte al Consiliului Județean Suceava i-a avut alături pe deputații Eugen Bejinariu și Larisa Blanari, precum și pe Cristian Șologon, secretarul general al PSD Suceava și candidat la alegerile parlamentare din decembrie.

 „Împreună, i-am asigurat pe Ioan Vicol și pe toți cei prezenți de sprijinul nostru necondiționat în continuarea proiectelor de dezvoltare a comunei Volovăț. Nu în ultimul rând, le-am mulțumit încă o dată primarului Ioan Vicol și comunității pe care o păstorește pentru sprijinul oferit pe 9 iunie și le-am transmis că în următorii ani vor avea toată susținerea Consiliului Județean Suceava. Dezvoltăm Volovăț, dezvoltăm Suceava!”, a transmis Gheorghe Șoldan.


Intră acum și în grupul de