Gheorghe Flutur, mesaj din partea echipei liberale care candidează pentru Parlament: Ne vom bate pentru dezvoltarea județului Suceava și pentru bunăstarea sucevenilor


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis, luni, un mesaj din partea echipei de candidați ai PNL Suceava pentru Parlament în care a arătat că aceștia își propun să se bată pentru dezvoltarea județului Suceava și pentru bunăstarea sucevenilor.

„Plecăm la drum pentru dumneavoastră dragi suceveni, pentru dezvoltarea județului Suceava. Ne batem pentru autostrăzile care să ne lege de țară și de Occident, Autostrada Moldovei, Autostrada Unirii și Autostrada Nordului. Ne batem pentru legătura cu căi ferate modernizate. Avem nevoie de transport rapid pe căile ferate. Avem nevoie de tren metropolitan, avem nevoie de mijloace de transport pentru legătura dintre autobuze locale și trenul metropolitan”, a spus Flutur.

El a subliniat că echipa liberală propune ca în proximitatea autostrăzilor să se dezolte noi parcuri industriale în județul Suceava.

„Aici vorbim de procesarea resurselor naturale cu prioritate. Fie că vorbim de agricultură unde avem suficiente resurse în industria alimentară, fie că vorbim de lapte, carne, cartofi, fructe de pădure, ciuperci, fie că vorbim de industria ușoară, textile-încălțăminte, fie că vorbim de tradițiile pe care le avem în prelucrări în metalurgie, dar și în alte domenii, industria materialelor de construcții”, a spus președintele PNL Suceava.

Totodată, Gheorghe Flutur a apreciat că o prioritate maximă pentru echipa liberală suceveană este sănătatea și că se va ocupa de continuarea dezvoltării Spitalului Județean prin aducerea finanțării pentru Spitalul de Copii și Spitalul de Boli infecțioase și pentru Facultatea de Medicină.

Mai mult, parlamentarii liberali își propun să susțină dezvoltarea învățământului dual prin mărirea numărului de clase de școală profesională pregătite pentru industria care trebuie să se dezvolte în județul Suceava.

„Nimic nu se poate face fără parteneriate. Statul trebuie să fie un arbitru care să nu încurce și să nu blocheze. Parteneriatul trebuie făcut cu societatea civilă și optăm pentru asta, trebuie făcut cu primăriile, trebuie făcut cu mediul de afaceri în primul rând și trebuie parteneriate cu vecinii noștri, inclusiv internaționale”, a spus liderul liberal.

Gheorghe Flutur a mai declarat că echipa de parlamentari liberali își propune să fie atentă cu nevoile tinerilor, atât în ceea ce privește locurile de muncă, a locuințelor pentru tineri, a locurilor de distracție și implicarea activă a tinerilor în folosul societății.

În ceea ce privește persoanele în vârstă, parlamentarii liberali spun că vor lupta ca pensia să fie echitabilă și să se asigure o viață activă și un respect mai mare pentru seniori.


Intră acum și în grupul de