Cabină foto la mall la Suceava. Durata? 1- minut


Intră acum și în grupul de

Ești din Suceava și adori să faci fotografii? Atunci sigur știi deja că la Iulius Mall Suceava poți face foto instant într-un minut. Sau?

În caz că nu ai aflat încă, în zona Food Court găsești un BW Photo Booth, adică o cabină foto instant unde te distrezi cu meniul touch screen și iei cu tine acasă fotografii listate pe loc.

Din interfața prietenoasă a cabinei, poți să alegi fie opțiunea Foto FUN (foto distractive) fie opțiunea Foto ID (foto pentru documente oficiale) și, apoi, trebuie doar să urmezi instrucțiunile simple de pe ecran.

Cu opținuea Foto FUN ai la dispoziție o mulțime de variante de format și design care se schimbă mereu și de care nu te poți plictisi. Dacă vrei ceva mai standard, varianta colaj este cea mai potrivită și, dacă preferi un format mai discret, varianta strip este excelentă și chiar e o super idee de semn de carte. În ambele categorii, sunt incluse o mulțime de rame colorate, alb-negru, personalizate în tematici de sezon și, în plus, se diversifică mereu. O idee pe care trebuie neapărat să o încerci, mai ales când ai musafiri din alte orașe, este rama foto suvenit într-un design personalizat cu obiective turistice locale, momentan Cetarea de Scaun. Cool, nu-i așa? 😊

            Opțiunea foto ID este soluția rapidă, instant și foarte practică de a obține ușor foto tip pașaport fără bătăi de cap. Cu doar câteva touch-uri la cabina foto BW Photo Booth, obții imediat 8 foto de tip ID, totul fără discuții, așteptare sau consum inutil de timp și energie. În plus, poți să vezi pe ecran cum ai ieșit în foto ID și să refaci sesiunea înainte de a apasă printare. Mai simplu, nu se poate.

Și, nu în ultimul rând, poți folosi cabina foto pentru a printa imagini direct de pe telefonul tau. Trebuie doar să alegi opțiunea Smart Print din meniul start și să urmezi instrucțiunile.

Dacă vrei să aflii chiar mai multe despre secretul amintirilor instant, vizitează website-ul oficial  BW Photo Booth . Aici găsești un scurt demo de utilizare a cabinei foto FOTO ID demo. Nu uita să pui și „brânza”! 🧀 😁


Intră acum și în grupul de