Găsiți ochelari de soare polarizați în Suceava, la EXPERTOPTIC! Despre importanța protecției solare


Intră acum și în grupul de

Pielea o protejați de soare cu ajutorul cremelor. Cum rămâne cu vederea? Achiziționați-vă o pereche de ochelari de soare polarizați de la EXPERTOPTIC! Aflați aici mai multe detalii.

V-ați gândit vreodată de ce este recomandat să purtați cremă de protecție solară chiar și când e înnorat afară? Ei bine, acum a venit oportunitatea să aflați despre cât de nocive pot fi razele UV ale soarelui, care pot pătrunde prin nori. Acestea nu vă afectează doar pielea, ci și ochii. Aflați, în rândurile ce urmează, consecințele lipsei de protecție a ochilor sau ce se întâmplă dacă purtați ochelari de soare, doar că nepolarizați.

Riscurile razelor UV care bat în ochi: ce boli pot cauza?

Pe lângă faptul că ochii vor obosi și mai rapid din cauză că instinctivi veți miji privirea, un efect advers al razelor UV și a luminii puternice solare este durerea de cap. Mai apoi, dacă nu vă protejați privirea corespunzător, riscați să dezvoltați următoarele afecțiuni:

  • Cataracte
  • Degenerescență maculară (retină afectată)
  • Pterigium (creșterea unui țesut pe ochi)
  • Cancer de piele în jurul ochilor

Pe lângă aceste afecțiuni, probabil cunoașteți foarte bine disconfortul luminii intense, mai ales dacă sunteți în spatele volanului. În orele amiezii, dar și la apus sau răsărit, soarele bate direct în asfalt. Dacă nu purtați ochelari de soare Suceava polarizati, vă va fi mai greu să participați în trafic și puteți fi chiar un pericol pentru dvs., dar și pentru cei din jur. Soarele orbitor nu e de glumă! Așadar, asigurați-vă că aveți mereu în torpedo o pereche de rezervă sau lentile pentru ochelarii de vedere, ca să evitați astfel de riscuri.

Purtați ochelari de vedere și vă este greu să vă descurcați cu lentile magnetice? Există opțiuni!

Mulțumită avansurilor tehnologice, oricine, chiar și cei care poartă ochelari de vedere, pot să se protejeze de soare. Optați pentru ochelari de vedere cu lentile heliomatice și polarizate, care se închid la culoare odată ce intră în contract cu lumină puternică. Este o opțiune eficientă, ca să nu aveți nevoie să purtați câte două perechi de ochelari de fiecare dată când ieșiți din casă.

Având în vedere această informație, înainte să alegeți rame ochelari de vedere Suceava, veți avea diverse opțiuni pe care le puteți accepta: lentile heliomate, progresive (în cazul în care aveți și miopie și hipermetropie și vreți o singură pereche de ochelari), lentile magnetice sau orice altceva. În orice caz, există diverse opțiuni pentru fiecare persoană.

Cum să alegeți o pereche de ochelari în funcție de forma feței?

Aceasta este probabil una dintre cele mai comune probleme cu care vă puteți întâlni. Pe scurt, orientați-vă astfel: alegeți opusul formei. Cei cu față ovală pot alege orice tip de ochelari. Ce noroc pe ei! Practic, țineți cont mai întâi de gusturile dvs., iar mai apoi, de criteriile estetice. Când nu sunteți sigur(ă), întrebați pe cineva drag. Veniți acum la EXPERTOPTIC și găsiți perechea de ochelari de soare (sau de vedere) perfectă!

Contact:

Suceava – 0740 952 952

Botoșani Calea Națională – 0744 754 754

Botoșani Carrefour – 0755 538 538

Rădăuți – 0747 750 750

Fălticeni – 0751 341 341

Roman – 0755 589 589


Intră acum și în grupul de