18 Hack-uri practice și inteligente pentru a economisi bani în facultate


Intră acum și în grupul de

https://images.unsplash.com/photo-1519389950473-47ba0277781c?q=80&w=2070&auto=format&fit=crop&ixlib=rb-4.0.3&ixid=M3wxMjA3fDB8MHxwaG90by1wYWdlfHx8fGVufDB8fHx8fA%3D%3D

Indiferent de cauza remedierii tale financiare, obținerea unui credit nebancar rapid este una dintre cele mai bune modalități de a te rezolva. Cu toate acestea, este prudent să fii mai proactiv și să cauți modalități care să te salveze de dificultăți financiare inutile, în special cele care decurg din obiceiuri financiare proaste.

Un mod în care un student poate cultiva o viață financiară sănătoasă fără a câștiga bani mulți este prin maximizarea puținului pe care îl are deja. A eșua aici înseamnă că, chiar dacă cineva ți-ar da mai mult, l-ai irosi și ai ajunge într-un cerc vicios.

Prin urmare, discuția noastră împărtășește optsprezece hack-uri inteligente pentru a vă ajuta să economisiți bani în facultate. Sperăm că veți fi mai bine poziționați pentru a economisi mai mult și a trece prin facultate fără datorii inutile sau provocări financiare.  

1.         Maximizați reducerile pentru studenți

Maximizarea reducerilor pentru studenți vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani la cumpărături. Țineți întotdeauna asupra dumneavoastră legitimația de student atunci când vizitați magazinele care oferă aceste reduceri. În plus, multe companii oferă aceste reduceri. Optimizarea acestor reduceri vă poate oferi un bun avans în gestionarea finanțelor personale.

2.         Alege un hostel cu factură inclusă

De asemenea, puteți economisi bani pe casa dvs. Multe hosteluri oferă cazare care include toate facturile. Dacă alegeți să locuiți în afara campusului, căutați astfel de pensiuni pentru a evita să vă faceți griji cu privire la costurile facturilor. De asemenea, îți face bugetul mai ușor.

3.         Creați un buget

Crearea unui buget este un alt obicei financiar sănătos pe care ar trebui să îl cultivi pentru a economisi bani în facultate. Te ajută să vezi ce intră și ce iese din buzunarul tău. În acest fel, ești mai bine plasat pentru a determina unde să ajustezi lucrurile și să-ți maximizezi euro câștigați cu greu.

4.         Cumpărați manuale folosite

Manualele sunt scumpe și ar trebui să căutați modalități de a economisi bani pe aceste manuale esențiale. Puteți economisi bani verificând în campus pentru a găsi cărți folosite la preț redus de la studenții care tocmai au trecut la nivelul următor. De asemenea, puteți verifica online și găsi cărți folosite bune. Mai mult, puteți să vă vindeți manualele celor din spatele vostru și să folosiți banii pentru a cumpăra unele noi.

5.         Evită să ai o mașină în campus

Dacă căutați să maximizați fiecare ban, păstrarea unei mașini în campus vă poate costa mai mult. Puteți lăsa mașina acasă și să faceți multe economii la costurile de parcare, reparații, asigurare și benzină. Profitați de transportul public de oferte de ridesharing pentru studenți. Dacă locuiți aproape de campus, atunci puteți merge pe jos la școală și vă puteți bucura de multe beneficii pentru sănătate ale mersului pe jos.

6.         Anulați abonamentele inutile de streaming

Nu este nevoie să păstrați abonamente inutile de streaming sau TV în campus. Dacă simțiți că nu vă puteți lipsi de anumite servicii, puteți să vă rugați colegul de cameră sau prietenul să împartă costurile cu dumneavoastră. Dacă serviciul de abonament are o versiune gratuită, folosiți-o în loc să plătiți.

7.         Cumpărați mobilă folosită

Amintiți-vă întotdeauna că mobilarea camerei dvs. este un aranjament de locuit temporar. Prin urmare, nu irosi banii pe mobilă scumpă. În schimb, puteți cumpăra câteva piese de mobilier folosite. Adresați-vă membrilor familiei sau prietenilor pentru mobilă folosită pe care v-o pot oferi la un preț mai mic sau chiar gratuit.

8.         Plătiți cu numerar

Ori de câte ori este posibil, plătiți întotdeauna cu numerar. S-ar putea să pară că numerarul „este învechit”, dar adevărul este că plata cu numerar în mână vă poate scuti de bătăi de cap inutile asociate cu abuzul de carduri de credit.

9.         Obțineți un card de reduceri pentru studenți

Economisiți bani prin obținerea unui card de reduceri pentru studenți care să vă ajute să maximizați reducerile pentru studenți.

10.      Faceți cumpărături la mâna a doua

Puteți cumpăra multe articole non-școlare de la magazinele second-hand. Unele sunt online, în timp ce altele sunt offline. Profitați de aceste puncte de vânzare pentru a economisi pe articole, cum ar fi jocuri video pentru iubitorii de jocuri.

11.      Tunsoare mai ieftină

Obținerea unei tunsori mai ieftine este o altă modalitate de a economisi bani în timpul călătoriei tale universitare. Nu-ți irosi resursele limitate la frizerii executive atunci când celălalt tip de pe stradă poate face aceeași treabă mai rentabil. În plus, puteți cere să obțineți o tunsoare fără spălare pentru a economisi pe costurile totale.

12.      Folosiți-vă planul de masă

Mâncarea este o cheltuială esențială care se poate dovedi inutil de scumpă dacă nu vă luați măsurile de precauție necesare. Din fericire, puteți economisi pe costurile alimentelor prin achiziționarea unui plan de masă. Maximizați acest plan pentru micul dejun, prânz, gustări și cină.

13.      Nu mâncați în oraș

De asemenea, puteți economisi bani pe mâncare evitând să mâncați în oraș. Dacă trebuie să mâncați în oraș, atunci faceți-o ocazional. Nu uitați, sunteți în tranziție, iar la momentul potrivit veți putea mânca în localuri costisitoare atunci când vă veți găsi un loc de muncă. Așadar, nu forța viitorul în prezent, deoarece îți poate distruge atât ziua de azi, cât și ziua de mâine, atunci când va veni.

14.      Congelează-ți mâncarea

Puteți economisi bani dacă vă congelați mâncarea pentru a o găti mai târziu. Nu irosi bani aruncând mâncarea stricată când o poți congela.

15.      Gătiți împreună

Dacă locuiți cu un coleg de cameră sau cu colegi de cameră care gătesc, puteți profita de acest aranjament și puteți găti împreună. Această opțiune poate fi mai ieftină deoarece puteți împărți costul alimentelor și obțineți mai multă valoare pentru banii dvs. În plus, vă puteți combina banii și puteți cumpăra produse alimentare în vrac la prețuri mai mici.

16.      Stingeți luminile și economisiți energie electrică

Dacă locuiți într-un apartament unde plătiți facturi de energie electrică, vă puteți reduce facturile controlându-vă iluminatul. Nu lăsați luminile camerelor aprinse atunci când nu sunteți acolo. În schimb, stingeți-le și economisiți la costurile cu energia electrică.

17.      Nu plătiți pentru software

Nu plătiți pentru software atunci când puteți folosi versiunile lor gratuite sau alternative. Instrumente precum Microsoft Office sau Photoshop au versiuni gratuite care vă pot servi în continuare bine. Profitați de aceste alternative pentru a economisi bani.

18.      Studiați acolo unde este mai ieftin

Plănuiți să studiați în străinătate? Dacă da, atunci alegeți facultăți din țări în care este mai ieftin să trăiți și să plătiți pentru educație. Vă puteți bucura de aceeași calitate a educației într-o țară cu un cost al vieții mai scăzut și puteți economisi bani.

În concluzie

Există multe modalități de a economisi bani în facultate. Am discutat cele mai bune optsprezece hack-uri pentru a vă ajuta să maximizați fiecare euro în această etapă a vieții dumneavoastră. Depinde de tine să folosești aceste informații pentru a economisi bani și a evita dificultățile financiare inutile.


Intră acum și în grupul de