Ion Lungu a apărut la sediul PSD Suceava încercând să întărească zvonurile că va fi candidat al PSD la alegerile parlamentare


Intră acum și în grupul de

Ion Lungu a mers, vineri, la sediul PSD Suceava unde se aflau membri din conducerea organizației județene, iar ulterior a apărut și o fotografie în care este surprins intrând în sediul de partid.

Sursa foto: sucevalive.ro

Potrivit unor surse politice în sediul PSD Suceava se aflau mai multe persoane din conducerea organizației, inclusiv președintele Ioan Stan, dar nu și președintele ales al CJ Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan.

Lungu și-a făcut apariția în sediul PSD Suceava și i-a salutat pe cei prezenți apoi a stat circa zece minute timp în care s-au discutat politețuri, fiind discuții la modul general, fără o miză politică.

Unii dintre cei prezenți nu au înțeles de ce a venit Lungu în sediul PSD, dar cred că acesta a tatonat terenul în încercarea de a obține un loc pe lista PSD la Camera Deputaților, dar și pentru a spori zvonistica în legătură cu apropierea sa de partidul de guvernământ mai ales că participanții la întâlnire au aflat ulterior că a fost livrată și o fotografie cu Lungu intrând în sediul PSD Suceava.

În context lui Ion Lungu i s-a transmis că listele sunt aprobate de conducerea centrală a PSD și că nu are niciun rost să mai insiste să fie acceptat de PSD Suceava pentru o candidatură la alegerile parlamentare.

Potrivit unor surse politice, Ion Lungu a mai avut discuții zilele trecute și cu alți membri PSD atât din organizația județeană cât și cea municipală, dar și aceștia i-au spus că nu este dorit de social-democrați.


Intră acum și în grupul de