Senatorul Cadariu: ”În timp ce PSD la nivel central atacă PNL în loc să guverneze în interesul românilor, o parte dintre primarii PSD-iști suceveni se ocupă de răzbunări personale”


Intră acum și în grupul de

Senatorul PNL de Suceava, Daniel Constantin Cadariu constată că în timp ce PSD la nivel central atacă PNL în loc să guverneze în interesul românilor, o parte dintre primarii PSD-iști suceveni se ocupă de răzbunări personale în loc să facă administrație locală.

Cadariu a dat exemplul localității Cornu Luncii unde foștii candidați liberali, dar și susținătorii și rudele lor, ”sunt supuse unui asalt continuu și înverșunat din partea administrației pesediste locale.

Apelând la tot felul de pretexte, mare parte dintre ele încălcând prevederile legale”.

El a arătat că în această situație se află directoarea Școlii Gimnaziale ”Constantin Blanaru” Cornu Luncii, Maria Verdeș, al cărei soț a candidat la funcția de primar din partea PNL la alegerile din iunie.

”Doamna directoare a primit de la Primăria Cornu Luncii condusă de social democratul Gheorghe Fron o notificare prin care este înștiințată de încetarea contractului de management administrativ-financiar pe motiv că a avut rezultate slabe la Evaluarea Națională în ultimi trei ani, că a convocat sporadic Consiliul Profesoral, că ședințele Consiliului de Administrație au fost organizate deficitar, că nu a cheltuit cum trebuie banii publici alocați școlii sau că transferurile elevilor nu au fost prezentate la timp în Consiliul Profesoral și Consiliul de Administrație.

De fapt doamna directoare este ținta unei răzbunări personale pentru că nu a acceptat să îl susțină politic pe Gheorghe Fron. Doamna deține dovezi la toate acuzele ce i se aduc și le va face publice atunci când va fi nevoie”, a mai spus senatorul Cadariu.


Intră acum și în grupul de