Andrei Neșculescu a fost exclus din SOS România pentru defăimarea președintelui partidului, Diana Șoșoacă, dar și că ar fi încercat destabilizarea formațiunii politice


Intră acum și în grupul de

Andrei Neșculescu, fost candidat al SOS România pentru funcția de primar al Sucevei la alegerile din această vară a fost exclus din partid de Comitetul Național al SOS România.

Astfel, Comitetul Național al Partidului S.O.S. România prin Președintele Partidului S.O.S. ROMANIA a decis că Andrei Neșculescu este exclus din SOS România începând cu data de 25 august 2024.

Potrivit deciziei, în urma votului dat în unanimitate în Comitetul Național al SOS România, Neșculescu este exclus „pentru încălcarea următoarelor dispoziții statutare: art. 14 Pct. 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10, 12, 14, 15, defăimarea, insultarea, înjurarea Președintelui Partidului S.O.S. România, a membrilor partidului, arogarea de funcții pe care nu le deține, amenințarea membrilor de partid cu acte de violență verbală și fizică, arogarea funcției de președinte al Organizației Județene Suceava, instigarea la ură și discriminare împotriva organelor de conducere ale partidului, acuzații defăimătoare și mincinoase, injurii, insulte, în spațiul public, încercarea de destabilizare a ordinii Partidului și convocarea ilegală de reuniuni împotriva organelor statutare ale partidului, injurii, insulte, acuzațiile membrilor de partid cu privire la faptul că acesta a cerut foloase necuvenite pentru a pune pe listele de la alegerile locale persoane cărora le promitea locuri eligibile, instigarea la scandal a membrilor partidului, blasfemie împotriva Bisericii Ortodoxe Române, refuzul de a preda actele și ștampila Partidului S.O.S. România organelor statutare”


Intră acum și în grupul de