Marcel Ciolacu și Ioan Stan nu confirmă o candidatură a lui Ion Lungu pe listele PSD. Stan: Trebuie să fie membru PSD. Ciolacu: Poate vine și domnul Flutur în PSD


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la Suceava că nu a avut nicio discuție privind o candidatură a lui Ion Lungu pe lista PSD. El a spus că din câte știe Ion Lungu a fost primar PNL.

Totodată, el susține că o candidatură este atributul organizației județene.

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a spus că în circa 10 zile vor fi definitivate listele de candidați PSD Suceava.

În ceea ce privește candidatura lui Ion Lungu, Stan a reafirmat că a fost emis un comunicat de presă al organizației în care se menționa că nu vor fi candidați persoane care nu sunt membri PSD.

Întrebat dacă Ion Lungu va deveni membru PSD, Ioan Stan a spus că va fi nevoie să se întrunească structurile de conducere statutare pentru a decide, dar că deocamdată nu și-a manifestat nimeni dorința de a intra în partid.

Stan a explicat că Ion Lungu a fost în vizită la sediul PSD Suceava pentru că este un sediu „frumușel” și a vrut să-l vadă.

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a pus capăt discuției arătând că sunt prea mulți de dacă în privința lui Lungu.

„Poate vine și domnul Flutur în PSD”, a spus Ciolacu.


Intră acum și în grupul de