PMP, după anunțul lui Gheorghe Flutur de fuziune PNL-PMP Suceava:  Dreapta niciodată nu va îngenunchea în fața PSD, așa cum face PNL


Intră acum și în grupul de

PMP a transmis, joi, un comunicat de presă ca urmare a declarațiilor făcute de liderul liberal Gheorghe Flutur și președintele PMP Suceava Marian Andronache, în care dezminte o fuziune între PMP Suceava și PNL.

„Referitor la declarațiile domnului Gheorghe Flutur, PMP face următoarele precizări:

Dreapta niciodată nu va îngenunchea în fața PSD, așa cum face PNL.

Visul domnului Flutur de a duce în remorca PSD voturile de dreapta nu va deveni realitate!

PMP Suceava nu va fuziona niciodată cu PNL.

PNL a devenit o anexă jalnică a PSD, iar Nicolae Ciucă și Gherghe Flutur – agenți electorali ce servesc exclusiv interesele urmașilor lui Ion Iliescu”, se arată în comunicatul PMP.

Biroul Permanent Județean al PNL Suceava a aprobat, miercuri seara, alăturarea organizației PMP Suceava la PNL, a anunțat, joi, președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, într-o conferință de presă comună cu liderul județean al PMP Suceava, Marian Andronache.

„E nevoie de coagularea forțelor de dreapta și mă bucur că de aici, de la Suceava, transmitem un mesaj către țară de coagulare a forțelor de dreapta și centru-dreapta în jurul PNL”, a spus Flutur.

Marian Andronache a explicat că membrii PMP Suceava au decis să se alăture PNL Suceava pentru că în ultima perioadă situația din PMP a devenit neclară ca urmare a disputelor juridice rezultate ca urmare a neînțelegerilor apărute privind președinția partidului care a fost revendicată de Cristian Diaconescu și de Eugen Tomac.


Intră acum și în grupul de