Nicolae Ciucă râde de sondajul USR care îl poziționează pe locul șase la alegerile prezidențiale: E doar o formă de manipulare. Mă mir că nu-s pe locul 14.


Intră acum și în grupul de

Președintele Senatului și al PNL, Nicolae Ciucă, candidatul PNL la funcția de președinte al României a luat în derâdere, marți, la Horodnic de Sus, rezultatele sondajului comandat de USR în care el ar fi pe locul șase în preferințele românilor.

Ciucă a fost întrebat dacă se gândește să se retragă din cursă în condițiile în care s-ar situa doar pe locul șase în cursa pentru Președinția României.

Liderul PNL a răspuns în glumă că se miră că nu a fost plasat pe locul 14.

„Doar pe locul 6? Eu credeam că m-au dus pe locul 14 pentru că sunt 14 candidați”, a răspuns Ciucă.

Președintele liberal a explicat că se încearcă în acest fel manipularea electoratului.

„Cum am spus și altă dată este doar o formă de manipulare a opiniei publice. Vă rog să aveți încredere că și noi avem sondajele noastre pe care le-am dat publicității. Eu cred foarte mult în sondajul real pe care românii îl vor da pe data de 24 noiembrie, 1 decembrie și pe 8 decembrie. Acelea sunt sondaje adevărate. Celelalte, din păcate, nu sunt sondaje care să vină să prezinte o realitate”, a spus Ciucă.

El a spus că nu are motive să creadă în aceste minciuni vehiculate prin sondaje făcute doar să manipuleze opinia publică.


Intră acum și în grupul de