Partidul „România în Acțiune” care îl sprijină pe Mircea Geoană, a depus listele de candidați la BEJ Suceava


Intră acum și în grupul de

Partidul „România în Acțiune” a depus oficial miercuri, 16 octombrie 2024, la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Suceava lista completă de candidați pentru ambele camere ale Parlamentului României, incluzând profesioniști dedicați care vor contribui la dezvoltarea legislației necesare pentru progresul țării, se arată într-un comunicat semnat de coordonatorul județean al formațiunii, Teodor Sebastian Sârghe.

El a spus că Partidul „România în Acțiune” își asumă un plan de țară care oferă cetățenilor României un climat optim dezvoltării personale, protejând în același timp drepturile fundamentale.

„Obiectivul principal al Planului de țară este de a construi o economie puternică, propice pentru antreprenori, de a oferi cadrul pentru o educație adecvată mileniului III și servicii publice de calitate tuturor cetățenilor”, a transmis liderul județean sucevean al Partidului „România în Acțiune”.

El a spus că acestea vor fi elementele care vor reda cetățenilor mândria de a fi români într-o țară prosperă pentru toți.

„Credem că programul nostru va câștiga încrederea sucevenilor, care vor vota pentru domnul Mircea-Dan Geoană, pe care îl susținem ca președinte al României”, a mai declarat Sârghe.


Intră acum și în grupul de