PNL Suceava după acuzele că liberalii au încercat să blocheze candidaturile AUR la parlamentare: Ne este tot mai clar că AUR este anexa PSD


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al PNL Suceava, Alexandru Covașă, a respins, vineri seara, acuzele venite din partea AUR prin reprezentantul formațiunii în BEJ Suceava, avocatul Ovidiu Donțu, că depunerea contestațiilor la înregistrarea listelor AUR Suceava la alegerile parlamentare ar fi fost o acțiune a PNL.

„Observăm că Ovidiu Donțu emană încă aerele veșnicilor perdanți și pozează în analistul eșicherului politic din județul Suceava. Domnule Donțu, dacă opiniile dumneavoastră ar fi minim justificate, cu siguranță v-ați fi făcut remarcat măcar minimal pe parcursul politic nesemnificativ pe care l-ați avut”, a spus aceasta.

Mai mult, purtătorul de cuvânt al PNL Suceava spune că este amuzat de declarația avocatului Donțu, în contextul în care domnia sa nu a înțeles nici în vară cum se citește o lege.

„Ar fi bine ca dumnealui să se ocupe de avocatură, nu de acuze total nejustificate, aruncate în spațiul public din frustrări adunate de pe la toate partidele care l-au refuzat pe liste. Dezmințim această aberație lansată de Ovidiu Donțu, și ne este tot mai clar că AUR este anexa PSD, altfel nu s-ar justifica o astfel de declarație mincinoasă”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al PNL Suceava.

Alexandru Covașă spune că devine din ce în ce mai evidentă frăția dintre cele două partide.

„Faptul că Partidul Național Liberal este în poll position în aceste alegeri în județul Suceava îi sperie. Sperăm să vedem o platformă cu proiecte serioase, în loc de declarații mincinoase, așa cum propunem noi pentru România, atât prin candidații la alegerile parlamentare, cât și prin candidatul la alegerile prezidențiale”, a menționat purtătorul de cuvânt al PNL Suceava.

CITEȘTE ȘI Avocatul Ovidiu Donțu(AUR): Încercarea PNL de a bloca listele de candidați AUR în județul Suceava a eșuat


Intră acum și în grupul de