Un copil de șase ani și-a rupt mâna după ce a căzut de pe tobogan la un loc de joacă din Rădăuți. El a fost transferat la SCJU Suceava pentru investigații suplimentare


Intră acum și în grupul de

Un copil în vârstă de șase ani din Rădăuți a ajuns duminică seara la SCJU Suceava după ce a căzut de pe un tobogan.

Potrivit primelor date din ancheta polițiștilor,  Poliția Municipală Rădăuți a fost anunțată că la Spitalul Municipal Rădăuți s-a prezentat în jurul orelor 16:30, o mamă împreună cu fiul său minor care a suferit leziuni în urma unei căderi de pe un tobogan situat pe str. Tolocii din Rădăuți.

În baza sesizării, s-a luat legătura cu mama copilului care a declarat verbal faptul fiul său minor în vârstă de 6 ani se afla cu mai mulți copii la parcul de joacă situat pe str. Tolocii din Rădăuți.

Copilul, în timp ce era urcat pe podețul din lemn al toboganului pentru a-și aștepta rândul, într-un moment de neatenție, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea laterală a acestuia de la o înălțime de aproximativ 1,50 metri.

 Întrucât copilul acuza dureri la nivelul mâinii stângi mama a mers cu el la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale.

  În urma unui consult de specialitate, medicul pediatru a opiniat ca prim-diagnostic ,,fractură membru superior stâng prin cădere”, minorul fiind transportat la Spitalul Județean Suceava pentru investigații suplimentare.

  În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de