Un rădăuțean și-a reclamat soția la Poliție că sare la bătaie după ce a acuzat-o de infidelitate


Intră acum și în grupul de

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru violență în familie și amenințare după ce un rădăuțean a reclamat în noaptea de duminică spre luni că soția sa sare la bătaie.

Patrula de siguranță publică din cadrul Poliției Rădăuți a fost sesizată, luni dimineața, în jurul orei 0:27  prin intermediul 112 de un rădăuțean că soția lui este băută și sare la scandal.   

Echipajul deplasat la fața locului a stabilit că bărbatul s-a întors după miezul nopții la domiciliu după ce în prealabil participase la evenimentele organizate cu ocazia zilelor Municipiului Rădăuți, loc unde a consumat diferite cantități de băuturi alcoolice.

În locuință s-a întâlnit cu soția sa care și ea consumase diferite cantități de băuturi alcoolice întrucât își sărbătorise, duminică, ziua de naștere.

Pe acest fond, între cele două părți a izbucnit un conflict verbal pe parcursul căruia bărbatul i-a reproșat soției sale mai multe acte de infidelitate, conflict ce a degenerat și după cum afirmă reclamantul soția sa l-a împins în timp ce acesta se afla în baia locuinței, ocazie cu care a dat cu capul de perete suferind leziuni.Totodată acesta precizează că soția sa l-a amenințat cu diverse acte de violență.

Bărbatul a refuzat să fie dus cu un echipaj de ambulanță la Spitalul Municipal Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale și nici nu prezenta urme vizibile de violență.

În acest caz s-a întocmit formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care s-a stabilit că nu exista risc iminent pentru viața sau integritatea corporală a bărbatului, rezultând  că nu se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.


Intră acum și în grupul de