Intră acum și în grupul de
Directorul executiv al Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Suceava, medicul veterinar Ioan Corduneanu, a declarat, joi, pentru NewsBucovina, că inspectorii sanitari suceveni îşi intensifică în sezonul estival acţiunile de îndrumare şi control la pensiunile, restaurantele şi magazinele alimentare din zonele turistice ale judeţului, pentru evitarea apariţiei unor eventuale cazuri de toxiinfecţie alimentară.
Corduneanu a spus că au fost stabilite echipele de inspectori, graficul acţiunilor de control şi zonele în care vor fi efectuate verificările.
El a explicat că aceste controale au ca scop prevenirea apariţiei unor eventuale cazuri de toxiinfecţie alimentară, mai ales că judeţul Suceava este o zonă turistică importantă a ţării, iar în această perioadă a anului se înregistrează o creştere a afluxului de turişti.
(Liliana Bujdei)
Intră acum și în grupul de