Intră acum și în grupul de
Proiectul „Povestea cheilor de la poalele muntelui Rarău”, derulat în perioada aprilie – august 2017, de către Fundaţia Speologică „Club Speo Bucovina” Suceava în parteneriat cu Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava, Direcția Silvică Suceava, Primăria Municipiului Câmpulung Moldovenesc și școlile limitrofe ariilor protejate din Rarău, s-a încheiat cu o expoziţie stradală de fotografie.
Directorul executiv al APM Suceava, ing. Vasile Oşean, a precizat, luni, într-un comunicat de presă că acest proiect s-a încheiat la sfârşitul lunii august, când a fost organizată la Câmpulung Moldovenesc o expoziţie stradală de fotografie.
“Povestea muntelui a fost spusă în imagini și „furată” cu camera foto a telefonului, de către elevii participanți la atelierele de vară, în ariile protejate din Rarău. Iar dacă vrei să știi poveștile din viața muntelui, nu îți rămâne decât să urmărești expoziția cu fotografii și roci prezentată în cadrul școlilor participante în proiect. Munca elevilor a fost apreciată și răsplătită cu premii de către Fundația pentru Parteneriat Miercurea Ciuc, MOL Romania şi custodele sitului Natura 2000 Rarău-Giumalău – Direcția Silvică Suceava”, a spus Oşean.
Proiectul a fost finanțat de Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România prin Programul Spații Verzi.
(Liliana Bujdei)
Intră acum și în grupul de