Un bărbat a căzut de pe acoperișul unui hostel din Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a ajuns, sâmbătă după amiaza, a spital după ce a căzut de pe acoperișul unui hostel din Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit datelor din anchetă, un bărbat din Botoșani, angajat al unei firme din localitatea ilfoveană Voluntari cu punct de lucru în Câmpulung Moldovenesc la un hostel a ajuns la CPU din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc și a declarat că a căzut de la înălțime și s-a rănit, declarațiile sale fiind neclare.

Polițiștii au continuat ancheta, iar la punctul de lucru al firmei, respectiv la un hostel, administratorul firmei, un bărbat din Voluntari, a spus că respectivul bărbat locuiește în acest hostel fiind angajat de circa un an de zile, ca fochist, cu instructajul la locul de muncă efectuat recent, în data de 16.06.2023.

Potrivit administratorului, angajatul, din proprie inițiativă, în timpul său liber, a efectuat curat pe acoperișul de la etajul I al hotelului, căzând de la circa 4-5 m, după care s-a deplasat singur la baia hostelului, iar ulterior un angajat l-a transportat la spitalul municipal.     

Bărbatul rănit a fost diagnosticat cu policontuzii prin cădere de la înălțime, contuzie umăr și bazin, fiind transferat la Spitalul Județean Suceava pentru investigații amănunțite și tratament de specialitate.


Intră acum și în grupul de