Doi tineri din Comănești au ajuns în Arestul Poliției Suceava după ce au condus, fără permis, un moped neînmatriculat și au fost implicați într-un accident.


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Suceava au continuat, luni, cercetările în legătură cu un accident rutier care a avut loc în comuna Comănești, la data de 17 iunie 2023 și au reținut doi tineri de 18 ani.

Potrivit informațiilor obținute în urma administrării probatoriului, la data de 17 iunie 2023, în jurul orei 04:30 dimineața,  Cristian S., în vârstă de 18 ani, rezident în comuna Pârteștii de Jos, conducea un moped pe DJ178A în localitățile Humoreni și Comănești. Tânărul nu poseda permis de conducere și mopedul nu era înregistrat pentru a circula pe drumurile publice. În timpul deplasării, a fost implicat într-un accident rutier, suferind răni corporale.

De asemenea, în intervalul orar 04:21-04:30, în aceeași zi, Ionel O., în vârstă de 18 ani, din comuna Pârteștii de Jos, a condus un motociclul pe DJ178A în zonele Comănești și Humoreni. Nici acesta nu poseda permis de conducere și motociclul nu era înmatriculat sau autorizat provizoriu pentru a circula pe drumurile publice. În plus, el i-a încredințat mopedul celuilalt tânăr, deși acesta nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma cercetărilor efectuate, organele de cercetare penală din cadrul Biroului Rutier Suceava au emis ordonanțe de reținere pentru ambii suspecți.

Cei doi sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Cercetările în acest caz continuă sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.


Intră acum și în grupul de