Polițiștii au confiscat cherestea în valoare de aproximativ 5.800 lei în două operațiuni distincte desfășurate pe Calea Burdujeni


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Secția de Poliție Burdujeni au confiscat o cantitate de cherestea în valoare totală de aproximativ 5.800 lei în două operațiuni separate desfășurate pe strada Calea Burdujeni.

Potrivit Poliției Județene Suceava în prima operațiune, în data de 29 iunie 2023, la ora 13:10, o patrulă auto a oprit pentru control o autoutilitară încărcată cu cherestea de esență rășinoase. Conducătorul autoutilitarei, un bărbat din comuna Frătăuții Noi nu a putut prezenta documente specifice conform legislației în vigoare pentru cantitatea transportată, respectiv 3,260 mc cherestea. Acesta a fost sancționat contravențional conform prevederilor legale, iar cantitatea de cherestea în valoare de 3.015 lei a fost confiscată și predată în custodie Ocolului Silvic Adâncata.

În cea de-a doua operațiune, desfășurată la data de 1 iulie 2023, ora 05:35, polițiștii au oprit pentru control o altă autoutilitară încărcată cu cherestea de esență rășinoase. Șoferul, un bărbat în vârstă de 26 de ani din comuna Frătăuții Noi, nu avea documente specifice pentru cantitatea de 3,026 mc cherestea transportată. Acesta a fost sancționat contravențional conform prevederilor legale, iar cantitatea de cherestea în valoare de 2.799 lei a fost confiscată și predată în custodie Ocolului Silvic Adâncata.


Intră acum și în grupul de