Taximetrist fără permis, depistat de polițiști circulând în Suceava


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au depistat, duminică dimineața, un taximetrist fără permis care circula în municipiul Suceava.

Potrivit anchetei, un echipaj de poliție care efectua în jurul orelor 03:30 controlul şi supravegherea traficului rutier, cu autospeciala de poliție pe bulevardul George Enescu a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autovehicul Taxi marca Dacia Logan care ieșise de pe strada Zorilor. Conducătorul autovehiculului a efectuat virajul spre stânga, a pătruns pe Aleea Lalelelor și a oprit pe partea dreaptă a străzii. S-a procedat la legitimarea conducătorului auto, stabilind că este un localnic în vârstă de 35 de ani. Acesta a prezentat pentru control doar documentele autovehiculului, precizând că nu are cartea de identitate și permisul de conducere asupra sa.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date, s-a stabilit faptul că respectivul deține permis de conducere, dar dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat în perioada 07.06.2023 – 06.07.2023.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de