Copil de 5 ani, luat cu ambulanța de la Ștrandul Ițcani după ce s-a lovit la cap


Intră acum și în grupul de

Un copil de 5 ani a fost preluat, sâmbătă după amiaza, cu ambulanța de la Ștrandul Ițcani după ce a alunecat și s-a lovit la cap.

O femeie a anunțat, sâmbătă după amiaza, la 112, că la ştrandul municipal Suceava un copil a alunecat şi s-a lovit la cap.

Din verificările efectuate în acest caz a reieşit că un copil în vârstă de 5 ani a venit la ştrand împreună cu tatăl său, iar la un moment dat, ieşind din piscină, a alunecat pe gresia umedă, ocazie cu care a căzut şi s-a lovit la cap, în zona occipitală.

La faţa locului a sosit şi un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, care i-a acordat minorului primele îngrijiri, fiind diagnosticat preliminar cu TCC prin cădere de la acelaşi nivel, ulterior împreună cu tatăl său fiind transportat la UPU Suceava pentru investigaţii mai amănunţite.

În acest caz s-a întocmit un proces-verbal în care s-au consemnat cele constatate, cercetările în cauză urmând a fi continuate de către lucrători din cadrul Poliției Municipiului Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de”vătămarea corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de