Detaliile accidentului de la Cumpărătura: Șoferul unui TIR ucrainean a lovit un autoturism care staționa pentru a vira stânga și l-a proiectat în alt camion ucrainean de pe contrasens


Intră acum și în grupul de

Trei persoane dintr-un Audi Q5 au fost rănite, sâmbătă după amiaza, într-un accident rutier produs la Cumpărătura.

Potrivit anchetei polițiștilor, sâmbătă, în jurul orelor 16:25, un ucrainean de 49 de ani conducea ansamblu format din cap tractor, marca Scania și semiremorca pe DN 2 în localitate Cumpărătura, dinspre Suceava.

Acesta a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism Audi Q5 condus de un bărbat de 45 ani din Cumpărătura, ce era oprit în vederea efectuării virajului spre stânga, înspre strada Plaiului. După impact autoturismul Audi a fost proiectat pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune și cu un ansamblu format din cap tractor Renault și semiremorca condus de un tânăr ucrainean de 23 de ani.

În urma accidentului rutier au fost răniți ocupanții Audi, respectiv șoferul de 45 de ani, o femeie de 41 de ani și un tânăr de 22 de ani.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00. Acestora le-au fost prelevate și mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de  „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de