Femeia de serviciu de la Școala Gimnazială din Dolheștii Mari a ajuns la spital după ce a căzut de pe scară în timp ce ștergea geamurile


Intră acum și în grupul de

Femeia de serviciu de la Școala Gimnazială din satul Dolheștii Mari din comuna Dolhești a căzut, vineri, de pe scară în timp ce ștergea geamurile și s-a rănit fiind preluată cu ambulanța și dusă la spital.

Potrivit anchetei vineri dimineața femeia de serviciu de la Școala Gimnazială din satul Dolheștii Mari curăța geamurile unității școlare fiind urcată pe o scară.

Într-un moment de neatenție, femeia s-a dezechilibrat și a căzut de pe scară la sol, acuzând dureri în zona brațului stâng.

La fața locului a intervenit un echipaj de ambulanță, femeie fiind transportată la Spitalul Municipal Fălticeni, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale stabilindu-se un prim diagnostic de: traumatism cot stâng, cădere de pe scară.

Totodată, angajatorului i s-a adus la cunoștință faptul că are obligația de a anunța și Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava, în vederea efectuării verificărilor, conform competenței.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă”, și „nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă”.


Intră acum și în grupul de