Un bărbat din Negrileasa care și-a amenințat soția pentru că nu-i pregătise de mâncare, scos din locuință în baza unui ordin de protecție temporar


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din satul Negrileasa, comuna Stulpicani, a fost scos temporar din locuință, duminică după amiaza, în urma unui ordin de protecție emis ca urmare a scandalului declanșat de bărbat care era nemulțumit că soția nu i-a pregătit de mâncare.

Potrivit anchetei, bărbatul a venit duminică, în jurul orei 14:40, acasă în stare de ebrietate.

După ce a intrat în locuință s-a enervat că soția sa nu pregătise de mâncare, i-a adresat injurii și a început să o amenințe cu acte de violență, generându-i un sentiment de teamă.

Mai mult, acesta a trântit ușa de la intrare, distrugând un ochi de geam, iar apoi a spart două ochiuri de geam de la ușa dormitorului.

Polițiștii au completat formularul de evaluare a riscului, concluzionându-se că există un risc iminent, confirmat de răspunsurile victimei.

Astfel, a fost emis un ordin de protecție provizoriu împotriva agresorului pentru o perioadă de 5 zile. Acesta va trebui să părăsească temporar locuința comună și să mențină o distanță minimă de 100 de metri față de soția sa.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru „amenințare” și „distrugere”.


Intră acum și în grupul de