Doi copii de pe o trotinetă electrică, răniți după ce au fost acroșați de un moped la Siminicea


Intră acum și în grupul de

Doi copii cu vârste de 8 și 9 ani care se aflau duminică pe o trotinetă electrică la Siminicea au fost răniți ușor după ce au fost acroșați de un moped

Autoritățile au fost sesizate duminică dimineața prin intermediul numărului de urgență 112 despre producerea unui accident rutier pe DJ 208B, în interiorul localității Siminicea.

Echipa operativă s-a deplasat imediat la fața locului și a constatat că duminică la orele 11:47, un tânăr de 20 de ani din Siminicea conducea un moped Honda pe drumul DJ 208A, dinspre limita cu comuna Dumbrăveni spre centrul comunei.

Acesta a intrat în coliziune cu un capăt de pod și o trotinetă electrică pe care se aflau doi copii în vârstă de 8 și 9 ani.  În urma impactului, cei doi minori au suferit leziuni ușoare.

Tânărul a fost supus testului cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în vederea stabilirii alcoolemiei i-au fost prelevate mostre biologice de sânge.

În acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de