Un tânăr a ajuns la spital policontuzionat după ce a căzut cu motocicleta tip motocross


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani din comuna Grănicești a ajuns luni seara la Spitalul Județean Suceava cu mai multe contuzii după ce s-a accidentat în timp ce mergea cu o motocicletă de tip motocross.

Potrivit primelor verificări, s-a stabilit că luni seara în jurul orei 18:00 tânărul s-a deplasat cu o motocicletă tip motocross, marca Honda, de culoare roșie prin pădurea din localitatea Gura-Solcii și apoi pe Dealul Părhăuți, din apropierea unui pârâu, care se află la limita dintre localitățile Codru și Todirești, unde a pierdut controlul vehiculului și a căzut, autoaccidentându-se.

Ulterior, a revenit la domiciliu și întrucât acuza dureri, s-a prezentat la Spitalul Județean ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde a fost diagnosticat cu ”policontuzii”.

În urma verificărilor s-a stabilit că, tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar în condițiile în care pe parcursul cercetărilor se va stabili că a condus vehiculul motocross inclusiv pe drumurile publice, se vor extinde cercetările în consecință. În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare coprorală din culpă”.


Intră acum și în grupul de