Un bărbat din Izvoarele Sucevei a reclamat Poliției că soția îl amenință. Polițiștii au constatat că există risc iminent și au deschis dosar pentru amenințare


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 39 de ani din comuna Izvoarele Sucevei a reclamat, vineri seara, prin 112 că este amenințat de soție fiindu-i creată o stare de temere.

Polițiștii deplasați la fața locului au vorbut cu bărbatul relamant care a spus că, în timp ce se afla la domiciliu, între el și soția sa, de 36 ani, a avut loc o discuție în contradictoriu generată de cele două autovehicule pe care le dețin.

Totodată, acesta a relatat verbal că soția l-a amenințat, situație care i-a provocat o stare de temere, dar nu a dorit să formuleze plângere penală împotriva acesteia.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma analizării acestuia a reieșit faptul că există risc iminent și sunt întrunite criteriile pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu, dar acesta s-a opus, semnând în acest sens.

În consecință, acestuia i-a fost înmânată o cerere privind emiterea unui ordin de protecție pentru a se adresa Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc, în cazul în care va considera necesar acest lucru. 

De asemenea, polițiștii au discutat și cu soția reclamantului care le-a spus că pe fondul unor neînțelegeri legate de două autovehicule pe care le dețin, între ea și soțul său s-a iscat o discuție în contradictoriu.

Și în acest caz  a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, rezultând că există un risc iminent, iar aceasta a dorit emiterea unui ordin de protecție provizoriu, semnând în acest sens. De asemenea, femeia a precizat că nu a fost victima unei infracțiuni și nu dorește să formuleze plângere penală împotriva soțului.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „amenințare” și a fost emis ordinul de protecție provizoriu.


Intră acum și în grupul de