Bărbat lovit de un autovehicul în timp ce traversa DN 2 la Dărmănești împingând o roabă


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Dărmănești care a traversat DN 2 împingând o roabă prin loc nepermis și fără să se asigure a fost lovit, miercuri, de un autovehicul.

Potrivit primelor date din anchetă, un bărbat de 65 de ani conducea miercuri o autoutilitară Volkswagen pe DN 2 (E85), având dinspre Pătrăuți spre Dărmănești, iar când a ajuns în zona intersecției cu DC 38 (spre dreapta) a surprins și accidentat un bărbat de  82 de ani din Dărmănești, care s-a angajat în traversarea drumului național de pe acostamentul de pe partea stângă spre cel de pe partea dreaptă. Pietonul se angajase în traversare prin loc nepermis și fără să se asigure. În timpul producerii accidentului acesta împingea și o roabă.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Suceava – U.P.U. de către un echipaj de ambulanță sosit la fața locului. După consultațiile medicale, victimei i s-a stabilit diagnosticul: „traumatism prin accident rutier”. Aceasta a rămas în continuare la spital pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite.

Atât conducătorul auto cât și pietonul implicați în accidentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, ambele rezultate fiind negative.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de