Motociclist rănit în municipiul Suceava după ce un tânăr șofer al unui autoturism nu i-a acordat prioritate


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 28 de ani a fost rănit, vineri seara, după ce motocicleta pe care se afla a fost lovită de un autoturism.

Potrivit primelor date din anchetă, vineri seara în jurul orelor 18:52, un tânăr de 20 de ani din municipiul Suceava conducea un autoturism Ford pe strada Calistrat Hogaș din Suceava către strada Gheorghe Doja.

Ajungând la intersecția cu strada Gheorghe Doja, acesta nu s-a asigurat corespunzător și nu a acordat prioritate de trecere motocicletei YAMAHA condusă de un tânăr de 28 de ani pe drumul prioritar care se deplasa către Ițcani, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma impactului au rezultat vătămarea corporală a motociclistului precum şi avarierea celor două vehicule.

Motociclistul a fost transportat la Spitalul Județean Suceava unde i s-a stabilit următorul diagnostic: „contuzionat usor prin accident cu motocicletă, TCC, contuzie lombară dreapta” – rănit ușor.

Ambele persoane implicate în accident au fost testate la faţa locului cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar ulterior la sediul Spitalului Județean Suceava li s-a recoltat câte o probă biologică de sânge  în vederea stabilirii alcoolemiei.    

 În acest caz s-a deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”


Intră acum și în grupul de