Copil preluat de ambulanță de la Ștrandul Ițcani după ce s-a lovit cu capul de bara unui tobogan


Intră acum și în grupul de

Un copil de 12 ani care se afla, vineri după amiaza, la Ștrandul Ițcani a fost preluat de ambulanță după ce s-a lovit la cap.

Potrivit primelor informații, Poliția Municipală Suceava a fost sesizată prin 112 de asistentul medical responsabil al ștrandului, cu privire la faptul că un copil de 12 ani a dat cu capul de o bară de la tobogan, în timp ce se afla la Ștrandul Ițcani.

 Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului unde a discutat cu copilul în prezența tatălui său. Acesta a declarat că în timp ce se deplasa aplecat pe sub un tobogan din interiorul ștrandului, în momentul în care a revenit la poziția normală de mers, s-a lovit, din neatenție, cu capul de o bară metalică ce susținea respectivul tobogan.

Ulterior, copilul a mers la tatăl său și împreună au mers către punctul de prim-ajutor.

Copilul a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, iar în urma investigațiilor medicale efectuate a fost diagnosticată cu TCC minor.

În acest caz a fost întocmit proces-verbal de sesizare din oficiu de către lucrători din cadrul Biroul Ordine Publică – Compartimentului Proximitate, cauza urmând a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de