Un bărbat din Cajvana a fost grav rănit după ce a căzut de pe încărcătura de fân din căruță


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care se afla vineri la încărcat fâneață în căruță de pe un teren agricol a căzut de pe încărcătura de fân și a fost rănit grav.

Potrivit anchetei, vineri, polițiștii din Cajvana au fost anunțați că un bărbat a căzut din atelajul hipo încărcat cu fâneață pe un teren agricol.

Cu ocazia verificărilor efectuate lucrătorii de poliție s-au deplasat la fața locului, unde lucrători din cadrul Serviciului de Ambulanșă Rădăuți efectuau manevre de resuscitare a bărbatului de 70 ani, din oraș Cajvana, care se afla în stop cardiac.

După efectuarea manevrelor de resuscitare acesta a fost stabilizat și transportat la UPU Suceava, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate starea acestuia fiind foarte gravă, fiind diagnosticat cu politraumatism prin cădere la nivelul capului.

Din cele relatate de către fiul său, a rezultat faptul că în timp ce efectuat activități agricole, respectiv încărcau atelajul hipo cu fâneață la un moment dat din zona din spate a atelajului hipo, bărbatului aflat pe încărcătura cu fân, i s-a făcut rău și a căzut la sol.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.         


Intră acum și în grupul de