Accidentul cu cinci răniți și trei mașini de la Ilișești: Șoferul unui BMW a lovit în spate un alt BMW care a fost proiectat într-un Mercedes


Intră acum și în grupul de

Cinci persoane au ajuns sâmbătă după amiaza la Spitalul Județean de Urgență Suceava după ce au fost implicate într-un accident cu trei autoturisme produs pe DN 17 în zona localității Ilișești.

Potrivit anchetei polițiștilor, sâmbătă în jurul orei 17:40, un bărbat de 44 de ani din Păltinoasa conducea un autoturism BMW 118 pe DN 17, din direcția Ilișești spre Suceava.

La ieșirea din Ilișești acesta nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul BMW 320D, condus de un sucevean de 22 de ani intrând în coliziune față-spate cu acesta. După impact, autoturismul BMW 320D a fost proiectat într-un autoturism Mercedes-Benz V2220, condus de un bărbat de 57 de ani din Ilișești.

În urma impactului dintre cele trei autoturisme, a rezultat vătămarea corporală ușoară a cinci persoane, care au fost transportate la Spitalul Județean Suceava pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în toate cazurile, conducătorilor auto fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămarea corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de