Accidentul din Suceava: O tânără de 19 ani a pătruns cu mașina pe un scuar lovind o piatra decorativă plasată în perimetrul scuarului


Intră acum și în grupul de

O tânără de 19 ani din Udești a fost rănită ușor, duminică dimineața, după ce a intrat pe un scuar de separare a benzilor de mers de pe strada Ștefan cel Mare din Suceava.

Potrivit anchetei polițiștilor, tânăra de 19 ani din Udești conducea duminică dimineala la ora 2:25 un autoturism VW pe str. Ștefan cel Mare din Suceava având direcția de deplasare dinspre Muzeul Național al Bucovinei spre strada Ana Ipătescu.

Aceasta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns cu autovehiculul pe un scuar ce separă benzile de mers, intrând în coliziune cu o piatra decorativă plasată în perimetrul scuarului. În urma impactului autovehiculul s-a rasturnat pe partea carosabilă.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto care a fost preluată de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul Judeţean Suceava, pentru a i se acorda îngrijiri medicale, iar în urma investigaţiilor efectuate, medicii de la secția U.P.U au stabilit următorul diagnostic: „contuzie mână stângă și genunchi stâng”.

Conducătoarea  auto au fost testată cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirar, iar  ulterior la sediul Spitalului Județean Suceava i s-au recoltat o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de